Puhallettava Sup Paddle Board

Ilmatäytteinen kajakki


Tämä on yhden hengen kajakki, joka tukee jopa 220 kg. Se tekee siitä erinomaisen kalastukseen, virkistyskäyttöön, liikuntaan ja tutustumiseen. Tuo koira tai pyydys ja mene sen kokoontaitettavan muotoilun avulla.

Mitat: 12'6 '' x 31,5 '' x 17,7 '' tai 3.85X0.8X0.45m.

Valmistettu premium-sotilaallisesta pudotuspistosta PVC, jossa on 2 kammioa, ylhäältä pudottava ommel; alareunan ommel.

Seuranta:   Seuranta on Kajakin ensisijainen painopiste. alkaen   sen       aggressiivinen siirtorungon muoto V-tyypin pohjarakenteeseen - tämä       kajakki seuraa erittäin suoraa ja suurta nopeutta.

Saldo:   12'6 '' x 31,5 '' x 17,7 '',   tämä hallitus on hyvin       tasapainoinen käsittelemään äärimmäistä vedenpitävyyttä ja paddler-painoa jopa 220 kg.

Kestävyys: Levy on puhallettava, mutta ei tunne sitä. Se on äärimmäistä       jäykkä ja anteeksi veteen. Takaamme täyden 2 vuoden takuun.

Muoto: V-pohjainen muoto. Tämä lomake mahdollistaa hyvin   tehokas liikkuminen veden läpi, nopeuden ja ohjattavuuden parantaminen. Pituus 12'6 '   tämä lomake korostaa   kiihtyvyys ja seuranta. Kapean keulan takia   kajakki   lävistää jyrkän aallon läpi sen sijaan, että se ajaisi sen yli. Kohtuullinen leveys (31,5 '') yhdistettynä   kelluvuus   inflaation, tarjoaa tasapainoisen tasapainon ja vakauttamisen.  


Edellinen: No

Seuraava: DOUBEL SEAT INFLATABEL KAYAK