Meistä

Haojing Trading Co., Ltd, joka on perustettu vuonna 2006, harjoittaa aina vesiurheilutuotteiden tuotantoa ja myyntiä. Kautta yli 10 vuotta kehittynyt, se on kasvanut markkinajohtaja koko Kiinassa suunnitteluun ja valmistukseen puhallettavat tuotteet. Viime aikoina puhallettavat kajakit ovat tulleet yhtiön päätuotteiksi.


Voittaja Innovaatio Ocean -teknologia Haojing Trading Companyn divisioonana on perustettu vuonna 2019. Se on tehdas, joka on omistettu puhallettavien kajakkien ja V-keel ISUP: n innovaatiotoimintaan, tutkimukseen, suunnitteluun ja tuotantoon. Tehtaamme, jossa on kaksi työpajaa, on yhteensä 2000 neliömetriä. Tehtaan rakenne on: Innovation R & D-osasto, 2 henkeä - kehittää vuosittain 1 tai 2 erilaista uutta patenttituotetta; Kansainvälinen myyntiosasto, 3 henkilöä - vastaa myynnistä Euroopassa ja Amerikan markkinoilla; yli 3 vuoden työkokemus työntekijät 15 henkilöä. Tehtaamme tuotantokapasiteetti: yhden istuimen puhallettavat kajakit 500sets / month; kaksinkertaiset istuimet puhallettavat kajakit 500sets / month ja V-keel ISUP 500sets / month.


Pyrimme jatkuvaan puhallettavien tuotteiden innovointiin! Puhallettava kajakki on vain ensimmäinen askel, kehitämme myös uusia räätälöityjä tuotteita.

Anna minulle ajatuksesi, palaan sinulle innovatiivisia tuotteita!Yrityksen etu: innovaatio, kehitys, laadunvalvonta


Yrityksen tavoite: Happy Go!


tiedustelu:

tiedustelu