DOUBEL SEAT INFLATABEL KAYAK

Kaksipaikkainen puhallettava kajakki


Tämä kahden hengen kajakki, tukee jopa 350 kg. Mikä tekee siitä loistavan kalastukseen, melontaan, liikuntaan ja tutkimiseen. Tuo koira tai kalastusvälineet ja mene sen kokoontaitettava malli.

Mitat: 14 '' x 35,5 '' x 17,7 '' tai 4,26X0,9x0,45m.

Valmistettu premium-sotilaslaatuisesta pudotuspisto-PVC: stä, 2 kammion kanssa, yläpistepisto; alhaalta pudottava ommel.

Seuranta:   Seuranta on kajakin pääpaino.       alkaen   sen aggressiivinen siirtymä rungon muoto V-tyypin pohjaan nähden       suunnittelu - tämä kajakki seuraa erittäin suoraa ja suurta nopeutta.

Saldo:   14 '' x 35,5 '' x 17,7 '',   Tämä       lauta on tasapainoinen käsittelemään äärimmäistä vedenkestävyyttä ja meloa       paino jopa 350 kg.

Kestävyys: Lauta on puhallettava, mutta ei tunne       se. Se on erittäin jäykkä ja anteeksiantava vedessä. Tukemme koko       2 vuoden takuu.

Muoto: V-pohjainen muoto. Tämä muoto mahdollistaa hyvin   tehokas liikkuminen veden läpi parantaen nopeutta ja ohjattavuutta. 14 '' pituudella,   tämä muoto korostaa   kiihtyvyys ja seuranta. Koska kapea keula,   kajakki   iskee jyrkän aallon läpi sen sijaan, että ajaa sen yli. Kohtuullinen leveys (35,5 '') 2 henkilölle yhdistettynä   kelluvuus   inflaatiosta tarjoaa vertaansa vailla olevan tasapainon ja vakautumisen.  

Paketti:

X2 kajakki sisäänrakennetulla mukavuusistuimella.
x1 kantolaukku
x1 kaksivaiheinen käsipumppu
x 2 alumiini-kajakkimattoa


Edellinen: Puhallettava Sup Paddle Board

Seuraava: No